Относно

Ветекс ООД – Кърджали е регистрирано с фирмено дело 277/1991 г. при КОС.

Основният предмет на дейност е търговия с шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия. Дружеството работи много активно (основен доставчик на споменатите изделия) на над 500 фирми и има търговски контакти с почти всички шивашки фирми в България. Фирмата ни има опит в изграждане и обзавеждане на ЦЕЛИ предприятия в шивашката индустрия, както и в доставката на отделни видове шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия.

Търгува основно с шевни машини марка Shing Ling , SewQ , SUPREME , TONY , SAKURA за които е представител за България и за Македония, както и с други реномирани марки в зависимост от потребностите и вкуса на клиента. Машините заемат основен дял от продажбите на фирмата и е с основен търговски приоритет.

В областа на кроялната и гладачната техника се предлагат пълната гама от машини и резервни части.

Има надлежно изградена сервизна мрежа, която осигурява за продаваната от нас техника денонощен сервиз с едногодишно гаранционно обслужване, както и следгаранционна поддръжка на машините.

Поддържаме на склад много широка гама от резервни части, обезпечени сме със специализиран транспорт и високопрофесионални техници, което ни позволява моментално отстраняване на всеки проблем на место при клиента.

Всякакъв род консумативи за шевното производство са налични в нашата складова база за почти всички марки и модели шевна, кроялна и гладачна техника – игли (марки SHMETZ, Groz-Beckert и др.), приспособления, фунии, масла, почистващи препарати, креди, конци, помощни ръчни средства (клъцки, ножици, пинсети, инструменти).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>